Adema Assurantiën en RegioBank Groningen (Hoogkerk) | Actie met Wereldwinkel en Albert Heijn
Adema Assurantiën en RegioBank Groningen (Hoogkerk) is een onafhankelijk adviseur. U kunt bij ons terecht voor verzekeringen, hypotheek, belastingaangifte, betaalrekening, spaarrekening, zilvervloot
RegioBank, overstapservice, Albert Heijn, Wereldwinkel, Hoogkerk, betaalrekening
10623
post-template-default,single,single-post,postid-10623,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Actie met Wereldwinkel en Albert Heijn

  |   Nieuws

RegioBank heeft een mooie samenwerking met Wereldwinkel Hoogkerk en Albert Heijn Hoogkerk. Iedereen die met zijn betaalrekening overstapt naar RegioBank ontvangt een cadeaubon ter waarde van € 25,-.  De bon kan bij één van de twee winkels worden besteed. Bij het inwisselen van de bon krijgt u ook nog een leuk pakketje van de winkel met daarin producten uit hun assortiment.


Samenwerken in Hoogkerk

RegioBank heeft inmiddels 530 vestigingen in Nederland en kiest bewust voor de regio. “Wij vinden het belangrijk dat lokale voorzieningen en winkels blijven bestaan” zegt Anton Adema van RegioBank Hoogkerk. “Als ondernemer in Hoogkerk kun je elkaar versterken door samen te werken. Met deze actie hoop ik dat de Albert Heijn en de Wereldwinkel nieuwe klanten krijgen die normaal gesproken misschien minder snel binnen zouden lopen.”
Overstappen is zo geregeld

Voorheen was veranderen van bank een heel gedoe. Tegenwoordig is dat met de Overstapservice heel anders. U hoeft alleen nog maar een handtekening te zetten en de rest gaat vanzelf. Eenmaal overgestapt kunt u niet alleen gebruik maken van internetbankieren, maar ook contant geld ophalen en storten bij ons aan de balie.” 

De actie met de Wereldwinkel en Albert Heijn loopt tot en met 28 juni 2019. De cadeaubon kan tot het einde van het jaar worden ingeleverd.

RegioBank is van maandag tot en met vrijdag open van 10:00 – 12:30 en 13:00 tot 16:00. Voor het openen van een rekening kunt u gewoon zonder afspraak binnen lopen. Een afspraak voor buitenkantoortijden is ook mogelijk.

Ik wil graag een afspraak maken