Adema Assurantiën en RegioBank Groningen (Hoogkerk) | Actie RegioBank en Wereldwinkel
Adema Assurantiën en RegioBank Groningen (Hoogkerk) is een onafhankelijk adviseur. U kunt bij ons terecht voor verzekeringen, hypotheek, belastingaangifte, betaalrekening, spaarrekening, zilvervloot
Regiobank, Groningen, Hoogkerk, Wereldwinkel, overstappen, overstapservice, duurzaam, eerlijke bankwijzer
9639
post-template-default,single,single-post,postid-9639,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Actie RegioBank en Wereldwinkel

  |   Nieuws

Tot het einde van dit jaar heeft RegioBank een mooie samenwerking met Wereldwinkel Hoogkerk; iedereen die met zijn betaalrekening overstapt naar RegioBank ontvangt een cadeaubon van de Wereldwinkel ter waarde van € 25,-. Bij het inwisselen van de bon geeft de Wereldwinkel bovendien een leuk presentje.

 

Samenwerken in Hoogkerk

RegioBank heeft inmiddels 530 vestigingen in Nederland en kiest bewust voor de regio. “Wij vinden het belangrijk dat lokale voorzieningen en winkels blijven bestaan” zegt Anton Adema van RegioBank Hoogkerk. “Als ondernemer in Hoogkerk kun je elkaar versterken door samen te werken. Met deze actie hoop ik dat de Wereldwinkel nieuwe klanten krijgt die normaal gesproken misschien minder snel binnen zouden lopen.”

 

Eerlijke Bankwijzer

Een andere reden voor deze samenwerking is dat RegioBank en de Wereldwinkel bepaalde waarden delen. “Zo toetst RegioBank elke onderneming, voordat zij hierin investeren, op mensenrechten, arbeidsomstandigheden en op duurzaamheid. Elk jaar wordt dit beleggingsbeleid door de Eerlijke bankwijzer tegen het licht gehouden. Al meerdere jaren komt RegioBank als één van de beste uit de bus en is daarmee een van de meest ‘eerlijke’ banken van Nederland.”

 

Wereldwinkel Hoogkerk

 

 

Gedeelde visie

“Belangrijk voor de Wereldwinkel is dat we samen met de RegioBank de visie delen dat waar ook in de wereld mensen recht hebben op een menswaardig bestaan en we samen het belang van Fair Trade ondersteunen,” zegt Stieny Stienstra van Wereldwinkel Hoogkerk.

“Samenwerken met de RegioBank betekent voor ons niet alleen steun voor de Wereldwinkel maar ook een waardering voor de 19 vrijwilligers die de winkel draaiende houden.”

 

Overstappen is zo geregeld

De actie met de Wereldwinkel loopt tot en met 31 december 2018. Volgens Anton Adema was veranderen van bank vroeger een heel gedoe. “Tegenwoordig is dat met de Overstapservice heel anders. De klant hoeft alleen nog maar een handtekening te zetten en de rest gaat vanzelf. Als mensen zijn overgestapt kunnen zij niet alleen gebruik maken van internetbankieren, maar ook nog gewoon geld ophalen en storten bij ons aan de balie.” RegioBank is van maandag tot en met vrijdag open van 10:00 – 12:30 en 13:00 tot 16:00. U kunt gewoon zonder afspraak binnen lopen. Een afspraak voor buitenkantoortijden is ook mogelijk.

 

Ik wil graag een afspraak maken