Zet je geld 1 jaar vast tegen 1,90% - Adema Assurantiën Zelfstandig adviseur van RegioBank
Adema Assurantiën en RegioBank Groningen (Hoogkerk) is een onafhankelijk adviseur. U kunt bij ons terecht voor verzekeringen, hypotheek, belastingaangifte, betaalrekening, spaarrekening, zilvervloot
hoge spaarrente, deposito, spaarrekening, spaarrente
11757
post-template-default,single,single-post,postid-11757,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Zet je geld 1 jaar vast tegen 1,90%

  |   Nieuws

RegioBank heeft de spaarrente verhoogd. Een interessante optie is het deposito met een looptijd van 1 jaar. Je ontvangt dan een spaarrente van 1,90%. 

 

Keuzedeposito 

Met het keuzedeposito van RegioBank kun je de rente 1 jaar of langer vast zetten. Het voordeel hiervan is dat je wordt beloond voor het vastzetten van je geld met een hogere rente. De rente is gegarandeerd en je hebt geen last van renteschommelingen. Je moet wel zeker weten dat je het geld voor de gekozen periode niet nodig hebt, want bij een vroegtijdige opname betaal je een boete. De minimale inleg is € 500,-. 

 

 

Rente

De rente van je deposito wordt jaarlijks op je reguliere spaarrekening bij RegioBank gestort. Dit is de Spaar-op-Maat Vrij rekening. Van deze rekening kun je op elk moment geld overboeken of opnemen bij ons aan de balie. Je krijgt bij het Keuzedeposito alleen rente over het bedrag dat je vast zet. Je krijgt geen rente op rente.

 

 

 

 

Regiobank en het depositogarantiestelsel

RegioBank is onderdeel van de Volksbank. De Volksbank heeft een bankvergunning en valt onder de depositogarantie.

Het stelsel werkt als volgt: Als een Nederlandse bank failliet gaat, heb je binnen 10 werkdagen weer de beschikking over je geld tot € 100.000. Deze limiet geldt per persoon en de bescherming is automatisch geregeld. De Nederlandsche Bank (DNB) regelt dit.

 

Rekening openen

Voor het openen van een deposito kun je een afspraak maken of  binnen lopen bij ons kantoor aan de Reddingiusweg 10 te Groningen (Hoogkerk). 

 

Ja, ik wil graag een afspraak maken