RegioBank - Adema Assurantiën Zelfstandig adviseur van RegioBank
RegioBank Groningen Hoogkerk voor spaarrekening, betaalrekening, hypotheken, hypotheekadvies, hypotheekadviseur, beleggen
RegioBank Groningen Hoogkerk spaarrekening sparen betaalrekening rente beleggen hypotheekadviseur
149
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-149,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

RegioBank

Bij RegioBank staat de persoonlijke benadering centraal. Wij kennen onze klanten en nemen de tijd om hun vragen beantwoorden. Wij brengen uw financiële vragen terug naar begrijpelijke oplossingen. Daarbij houden wij het simpel: gewoon goede producten en een heldere uitleg over de mogelijkheden. Zodat u goede keuzes maakt en een goed gevoel heeft over uw geldzaken. Daar staan wij voor.

 

Modern of klassiek bankieren

Bij RegioBank heeft u nog keuzevrijheid en kunt u bankieren zoals u dat wilt. Bij ons hoeft u niet verplicht te gaan internetbankieren. Dankzij onze kasfunctie heeft u direct toegang tot uw geld en kunt u geld opnemen en storten aan onze balie. En kinderen kunnen bij ons nog gewoon terecht met hun spaarpotje. Daarnaast kunt u bij ons online bankieren. Met de RegioBank app heeft u altijd en overal toegang tot uw rekening via uw smartphone of tablet.

 

Overstapservice

Met de gratis overstapservice van de RegioBank wordt uw betalingsverkeer automatisch overgezet. Wij geven uw nieuwe rekeningnummer door aan bedrijven en organisaties die via een incasso geld van uw oude rekening afschrijven. Daar hoeft u dus niets voor te doen.

Steeds meer bankkantoren verdwijnen in Nederland. Vooral in dorpen en kleinere steden. Terwijl iedereen een bank in de buurt verdient. De RegioBank is de enige bank in Hoogkerk. En wij blijven! In 2014 is Anton Adema, de zoon van Adema, in dienst getreden om de bank op termijn over te nemen.

Sparen

Bij RegioBank kunt u kiezen uit verschillende spaarvormen. Voor welke vorm u ook kiest, u bent altijd verzekerd van een aantrekkelijke spaarrente, want de rentes van RegioBank behoren tot de hoogste van Nederland. Kijk voor de actuele rentetarieven op de website van de RegioBank. 

 

Betalen

De betaalrekening van RegioBank is een compleet betaalpakket. Met alles om uw dagelijkse bankzaken te regelen op de manier zoals u wilt. Het pakket bestaat uit:

  • Betaalrekening met Wereldpas
  • Geld opnemen en storten aan onze balie
  • Internet Bankieren
  • Mobiel Bankieren
  • Rekeningoverzichten (digitaal of maandelijks papieren afschrift)
  • Gratis overschrijvingsformulieren
  • Mogelijkheid om rood te staan
  • Emergency cash in het buitenland
  • 25% korting op iedere tweede en volgende Wereldpas
  • Online betalen met iDEAL

Beleggen

Bij RegioBank kunt u Doelbeleggen. Dit is beleggen door middel van vermogensbeheer. Uw geld wordt namelijk belegd volgens een vooraf vastgesteld risicoprofiel. Daardoor loopt u niet meer risico dan u van tevoren heeft aangegeven. Onze beleggingsexperts beheren uw beleggingen en zorgen voor een goed gespreide portefeuille.

 

Hypotheken

Adema Assurantiën is een onafhankelijk hypotheekadviseur. De meeste banken bieden alleen hun eigen hypotheken aan. Iedereen begrijpt dat dat geen onafhankelijk hypotheekadvies is. Bij Adema Assurantiën heeft u de keus uit 10 verschillende hypotheekverstrekkers. Hierdoor heeft u altijd een hypotheek afgestemd op uw specifieke situatie tegen de beste voorwaarden. Lees hier meer over het hypotheekadvies van Adema Assurantiën.

 

Zilvervloot 

Zilvervloot Sparen was vanaf 1958 enorm populair tot de overheid in 1992 de regeling stopte. De populaire jeugdspaarrekening is nu terug bij RegioBank, speciaal voor de jonge spaarders van nu. U kunt de rekening meteen openen bij de geboorte. En heeft u de rekening eenmaal geopend, dan mag de hele familie meesparen: oma’s, opa’s, ooms en tantes.  Naast een aantrekkelijke rente ontvangt uw (klein)kind 1% premie per volledig spaarjaar, met een maximum van 10%. Spaarders die dus 18 jaar lang € 600 per jaar sparen, ontvangen meer dan duizend euro (€ 1.080,-) aan premie, bovenop de aantrekkelijke rente. Lees hier meer over Zilvervloot sparen.

JongWijs

Er komt een dag dat uw kind op eigen benen gaat staan en zelf geld gaat beheren. Om uw kind zo goed mogelijk op die dag voor te bereiden, heeft RegioBank nu een nieuw pakket: JongWijs. Met dit pakket leert uw kind al op jonge leeftijd verstandig om te gaan met geld.

Lees hier meer over JongWijs

 

 

 

Ja, ik wil graag een afspraak maken

 

 

Dienstenwijzer Adema Assurantien 2020