Verzekering - Adema Assurantiën Zelfstandig adviseur van RegioBank
Verzekeringen Groningen, autoverzekering, onafhankelijk, verzekeringspakket, REAAL, Klaverblad, Unigarant,De Vereende, Nationale Nederlanden, Rialto
Verzekeringen Groningen, autoverzekering, inboedelverzekering, aansprakelijkheid, onafhankelijk, verzekeringspakket, REAAL, Klaverblad, Unigarant, Rialto, Nationale Nederlanden, De Vereende
7334
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7334,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Verzekering

Zoekt u een kantoor in Groningen voor uw verzekering? Bij Adema Assurantiën kunt u terecht voor al u verzekeringen. Naast uw autoverzekering, inboedelverzekering of reisverzekering bieden wij bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om uw huwelijk, iPad of elektrische fiets te verzekeren.

Moderne online mogelijkheden zien wij niet als een vervanging voor persoonlijk advies, maar als een waardevolle toevoeging aan onze dienstverlening. Een persoonlijke benadering met helder advies over de verschillende verzekeringen is dan ook een essentieel onderdeel van onze service.

 

Onafhankelijk

Assurantiekantoor Adema is een onafhankelijk adviseur. Dat wil zeggen dat wij aan uw kant staan bij de keuze van een geschikte verzekering. Wij beiden verzekeringen aan van meer dan 10 verschillende maatschappijen. Hierdoor heeft u altijd een verzekering die is afgestemd op uw wensen, voor de laagste premie.

 

Verzekering Groningen autoverzekering pakketverzekeringspakket

 

 

 

Niet blind op de prijs

Verzekeringen zijn een ingewikkelde materie. Assurantiekantoor Adema heeft meer dan 30 jaar ervaring. Wij weten waar wij op moeten letten bij het selecteren van een geschikte polis. Hierbij staren wij ons niet blind op de prijs. De polisvoorwaarden zijn bij een verzekering minstens zo belangrijk. Wat heeft u aan een goedkope verzekering die na een schade niet uitkeert?

 

Maatwerk

Elke levensfase vraagt om andere verzekeringen. Een student die voor het eerst op kamers gaat heeft andere risico’s dan een werkend echtpaar met een koophuis. Wij kijken naar uw persoonlijke situatie en stemmen de verzekeringen hier op af.  Hierdoor bent u goed verzekerd en betaalt u niet onnodig voor risico’s die u niet loopt.

De polisvoorwaarden zijn bij een verzekering minstens zo belangrijk. Wat heeft u aan een goedkope verzekering die na een schade niet uitkeert?

Ontzorgen bij schade

Mocht u schade hebben, dan blijven wij uw partner. U heeft één aanspreekpunt en wij regelen alles voor u, zoals het invullen van het schadeformulier. Wij vechten tot u krijgt waar u recht op heeft. Bij schade wilt u zo snel mogelijk worden geholpen. Daarom zijn wij niet alleen tijdens kantooruren beschikbaar, maar ook ‘s avonds.

 

Ja, ik wil graag een afspraak maken