Regiobank JongWijs: het complete pakket voor uw kind - Adema Assurantiën Zelfstandig adviseur van RegioBank
Adema Assurantiën en RegioBank Groningen (Hoogkerk) is een onafhankelijk adviseur. U kunt bij ons terecht voor verzekeringen, hypotheek, belastingaangifte, betaalrekening, spaarrekening, zilvervloot
JongWijs, RegioBank, Groningen, jongerenrekening, sparen, betalen, Adema Assurantiën, hoge rente
9158
post-template-default,single,single-post,postid-9158,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Regiobank JongWijs: het complete pakket voor uw kind

  |   Nieuws, Sparen

Er komt een dag dat uw kind op eigen benen gaat staan en zelf geld gaat beheren. Om uw kind zo goed mogelijk op die dag voor te bereiden, heeft RegioBank nu een nieuw pakket: JongWijs. Met dit pakket leert uw kind al op jonge leeftijd verstandig om te gaan met geld.

 

Van sparen tot mobiel bankieren

JongWijs is een financieel pakket voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Het begint met een spaarrekening. Vanaf 8 jaar komt daar een betaalrekening bij. Met het pakket leert uw kind ook bankieren via internet en de mobiele telefoon. Dit kan, maar hoeft niet. Ouders kunnen dit aanvragen wanneer het kind hier aan toe is. Uiteraard adviseren we daar ook graag in. Door bijvoorbeeld via de App op de mobiele telefoon geld over te boeken van de betaal- naar de spaarrekening kan uw kind alvast oefenen met kleine bedragen.

 

67 %

 

van alle 5 – 7 jarigen krijgt zakgeld

 

“Het Nibud adviseert ouders kinderen vanaf 6 jaar zakgeld te geven, omdat kinderen dan op school beginnen met rekenen en dan beginnen ze munten en biljetten te (her)kennen en geldbedragen af te lezen.”

 

Elke verjaardag tips en een cadeautje

Met het pakket ontvangt uw kind elke verjaardag leerzame tips en spelletjes die passen bij de leeftijd. Bij deze tips zit tevens een leuk verjaardagscadeautje van de RegioBank. Bijvoorbeeld een portemonnee als uw kind 6 jaar wordt. U als ouder ontvangt ook elk jaar praktische suggesties om uw kind spelenderwijs om te leren gaan met geld.

 

 

 

 

 

Een afspraak maken is niet nodig

Het RegioBank team vertelt u graag meer over JongWijs. Een afspraak maken is niet nodig. Kinderen kunnen gewoon met hun ouders binnen lopen. Om het sparen te stimuleren en het inzicht van uw kind in geld te vergroten ontvangt uw kind een spaarpot die munten telt als welkomstcadeau.

RegioBank mobiel bankieren app

Bron: Nibud

Ik wil graag meer informatie over JongWijs