Verzekering verenigingen en stichtingen - Adema Assurantiën Zelfstandig adviseur van RegioBank
Adema Assurantiën en RegioBank Groningen (Hoogkerk) is een onafhankelijk adviseur. U kunt bij ons terecht voor verzekeringen, hypotheek, belastingaangifte, betaalrekening, spaarrekening, zilvervloot
Adema verzekeringen, Adema assurantiën, RegioBank Groningen, RegioBank Hoogkerk, autoverzekering, oversluiten hypotheek, hypotheekadviseur, hypotheekadvies, MKB rekening, MKB verzekering, ZZP rekening, ZZP verzekering, Zilvervloot rekening, Belastingaangifte, belasting adviseur, Verzekering Verenigingen en Stichtingen, Verzekeringspakket, brommerverzekering, lijfrente, klaverblad Groningen
7496
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7496,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Verzekering verenigingen en stichtingen

U wilt u als bestuurder dat uw leden en vrijwilligers goed zijn verzekerd en dat de toekomst van uw vereniging of stichting is gewaarborgd. Wat veel bestuurders vaak niet beseffen is dat zij privé ook grote risico’s lopen. Zo kunnen bestuurders bij financiële schade onbeperkt aansprakelijk worden gesteld. Met andere woorden, een verkeerde beslissing kan een privé-vermogen kosten. Daarom hebben wij een pakket samengesteld die niet alleen de vereniging of stichting verzekerd, maar ook uzelf.

 

Adema Verzekeringspakket voor Verenigingen & Stichtingen
RisicoVerzekering
AansprakelijkheidAansprakelijkheid Voor Bedrijven (AVB)
Ongevallen
Bestuurdersaansprakelijkheid
Eigendommen Gebouwen
Inventaris

 

Als bestuurder van een vereniging of stichting kunt als privé-persoon onbeperkt aansprakelijk gesteld worden voor uw eigen fouten en die van uw medebestuurders. Met andere woorden, een verkeerde beslissing kan een privé-vermogen kosten.

Aansprakelijkheid

 

Aansprakelijkheid

Een Vereniging of Stichting kan voor verschillende redenen aansprakelijk worden gesteld voor schade aan derden. Bijvoorbeeld door sporters, bezoekers of leveranciers.Met de aansprakelijkheidsverzekering zijn de vereniging, haar leden en vrijwilligers verzekerd.

 

Ongevallenverzekering

Tijdens het sporten of verrichten van werkzaamheden voor de vereniging kunnen uw leden of vrijwilligers een ongeluk krijgen en geconfronteerd worden met blijvend letsel. Met de ongevallenverzekering geeft de vereniging een signaal af dat ze zich verantwoordelijk voelt voor haar leden.

 

Bestuurdersaansprakelijk

Als bestuurder van een vereniging of stichting kunt als privé-persoon onbeperkt aansprakelijk gesteld worden voor uw eigen fouten en die van uw medebestuurders. Met andere woorden, een verkeerde beslissing kan een privé-vermogen kosten. Een gewone Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (AVP) biedt geen dekking voor een claim die het gevolg is van uw functioneren als bestuurder. Een Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering wel.

 

Eigendommen

Gebouwen

Bij veel sportclubs is het clubhuis het hart van hun vereniging. Een onvoorziene gebeurtenis, zoals een storm of brand, kan ernstige schade veroorzaken aan het verenigingsgebouw. De kosten voor het herstellen van het pand kunnen aanzienlijk zijn. Met de gebouwenverzekering dekt u zich in tegen deze kosten.

 

Inventarisverzekering

Schade aan het gebouw is natuurlijk al vervelend genoeg, maar soms kan er ook schade ontstaan aan de inventaris, zoals het meubilair, bar of sportkleding. Daarnaast is het mogelijk dat er bij uw vereniging wordt ingebroken. De inventaris verzekering vergoedt de schade bij onder andere brand, blikseminslag, storm, binnendringen van water, een inbraak of vandalisme.

 

Ja, ik wil graag een afspraak maken