Lenen - Adema Assurantiën Zelfstandig adviseur van RegioBank
Adema Assurantiën en RegioBank Groningen (Hoogkerk) is een onafhankelijk adviseur. U kunt bij ons terecht voor verzekeringen, hypotheek, belastingaangifte, betaalrekening, spaarrekening, zilvervloot
Persoonlijke lening, Groningen, kredietverstrekker, doorlopend krediet, lening, bank, herfinancieren, defam, Interbank
7341
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7341,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Lenen

Onvoorziene uitgaven of grote aankopen kan niet iedereen zomaar van het maandinkomen betalen. Een lening afsluiten of tijdelijk rood staan kan dan uitkomst bieden.

Rood staan op uw betaalrekening

Er kunnen zich situaties voordoen dat u tijdelijke behoefte heeft aan extra financiële ruimte. Bijvoorbeeld tijdens een vakantie of als u geld nodig heeft voor een nieuwe wasmachine. Tijdelijk rood staan op uw betaalrekening kan dan uitkomst beiden.

 

'Credit card maatschappijen en postorderbedrijven hanteren veelal forse rentetarieven.'

Persoonlijke lening

De aankoop van een auto of een verbouwing van een uw huis. Met een persoonlijke lening leent u in één keer een bedrag en weet u van te voren precies wanneer u klaar bent met aflossen. Wij werken samen met verschillende kredietverstrekkers.

 

 

Persoonlijke lening Groningen

Oversluiten

Meerdere leningen kunnen leiden tot hoge maandlasten. Credit card maatschappijen en postorderbedrijven hanteren veelal forse rentetarieven. Door meerdere leningen onder te brengen in één lening is het goed mogelijk dat u voordeliger uit bent. Bovendien brengt u het overzicht terug in uw financiële situatie.

 

Ja, ik wil graag een afspraak maken