ZZP verzekeringspakket - Adema Assurantiën Zelfstandig adviseur van RegioBank
Adema Assurantiën en RegioBank Groningen (Hoogkerk) is een onafhankelijk adviseur. U kunt bij ons terecht voor verzekeringen, hypotheek, belastingaangifte, betaalrekening, spaarrekening, zilvervloot
Adema verzekeringen, Adema assurantiën, RegioBank Groningen, RegioBank Hoogkerk, autoverzekering, oversluiten hypotheek, hypotheekadviseur, hypotheekadvies, MKB rekening, MKB verzekering, ZZP rekening, ZZP verzekering, Zilvervloot rekening, Belastingaangifte, belasting adviseur, Verzekering Verenigingen en Stichtingen, Verzekeringspakket, brommerverzekering, lijfrente, klaverblad Groningen
7486
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7486,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

ZZP verzekeringspakket

Gefeliciteerd met uw start als ZZP-er! Als zelfstandige heeft u alle vrijheid. Dat brengt zich met zich mee dat u zelf ook verantwoordelijk bent voor de risico’s die u loopt. Speciaal voor de ZZP-er heeft Assurantiekantoor Adema een pakket samen gesteld.

 

Adema pakket voor de ZZP-er

De ene ZZP-er is de andere niet. Accountant, timmerman, jurist, fotograaf. Totaal verschillende beroepen. Het zou raar zijn om iedereen dezelfde verzekeringen aan te bieden. Assurantiekantoor Adema heeft een pakket samengesteld speciaal voor de ZZP-er, afgestemd op uw beroepsgroep. Hierdoor bent u goed verzekerd en betaalt u niet onnodig voor risico’s die u niet loopt.

 

Adema Verzekeringspakket voor de ZZP-er
RisicoVerzekering
Aansprakelijkheid Aansprakelijkheid voor de ZZP-er
Beroepsaansprakelijkheid Verzekering (BAV)
Rechtsbijstandsverzekering voor de ZZP-er
EigendommenInventaris en goederen
Elektronica

Een laptop is voor de ZZP-er veelal van cruciaal belang. Met een elektronica verzekering is schade aan uw computer, inclusief alle randapparatuur (externe harde schijven, scanners, printers) verzekerd.

Aansprakelijkheid voor ZZP-ers

Als ZZP-er kunt u aansprakelijk worden gesteld voor schade die u veroorzaakt. Dergelijke claims kunnen hoog oplopen. Daarom is een Aansprakelijkheidsverzekering voor de ZZP-er van cruciaal belang. Verzekeraars maken een duidelijk onderscheid tussen zakelijk en privé. Hierdoor bent u met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (AVP) niet verzekerd voor schade die u aanricht tijdens het uitoefen van uw beroep.

 

Beroepsaansprakelijkheid Verzekering

Deze verzekering is voor ZZP-ers met een adviserend beroep , zoals consultants, accountants, advocaten en ICT-specialisten. Steeds vaker stellen opdrachtgevers ZZP-ers aansprakelijk voor een verkeerd gegeven advies. Met de Beroepsaansprakelijkheid Verzekering (BAV) bent u verzekerd voor de vermogensschade die voortvloeit uit een verkeerd gegeven advies.

 

Rechtsbijstandverzekering voor de ZZP-er

Als ZZP-er heeft u met veel verschillende partijen te maken: leveranciers, afnemers of de overheid. Het is niet ondenkbaar dat u eens te maken krijgt met een juridisch conflict met één van deze partijen. Bijvoorbeeld als een klant weigert een rekening te betalen. De Rechtsbijstandverzekering biedt u dan professionele juridische ondersteuning.

 

Inventaris en goederen

Onder inventaris vallen zaken die nodig zijn voor het uitoefenen van uw beroep. Bijvoorbeeld een bureau, gereedschap of een behandeltafel. Goederen zijn de producten die u verkoopt. Bijvoorbeeld de producten die u verkoopt via een webwinkel. Met de inventaris- en goederenverzekering wordt schade vergoedt veroorzaakt door brand, blikseminslag, storm, binnendringen van water. Diefstal wordt eveneens vergoed.

 

Elektronica

Een laptop is voor de ZZP-er veelal van cruciaal belang. Met een elektronica verzekering is schade aan uw computer, inclusief alle randapparatuur (externe harde schijven, scanners, printers) verzekerd. Zowel thuis als buitenshuis. Deze verzekering vergoedt ook diefstal. Het is tevens mogelijk om uw software en gegevens mee te verzekeren. Met de elektronica verzekering krijgt u 3 jaar lang de nieuwwaarde vergoed.

 

Download hier Brochure_Verzekeringspakket_voor_de_ZZP-er 

 

Ja, ik wil graag een afspraak maken