JongWijs nu tijdelijk met gratis bioscoopbon! - Adema Assurantiën Zelfstandig adviseur van RegioBank
Adema Assurantiën en RegioBank Groningen (Hoogkerk) is een onafhankelijk adviseur. U kunt bij ons terecht voor verzekeringen, hypotheek, belastingaangifte, betaalrekening, spaarrekening, zilvervloot
RegioBank Jongwijs; jongerenrekening; studentenrekening; hoge rente; gratis rekening; Groningen
10827
post-template-default,single,single-post,postid-10827,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Regiobank Jongwijs

JongWijs nu tijdelijk met gratis bioscoopbon!

  |   Nieuws

Met RegioBank JongWijs leert uw kind al op jonge leeftijd verstandig om te gaan met geld. Bovendien heeft uw kind hiermee tot 27 jaar een gratis betaalrekening. Tijdelijk ontvangt uw kind naast het welkomstcadeau een bioscoopbon cadeau! 


Van sparen tot mobiel bankieren

JongWijs is een financieel pakket voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Het begint met een spaarrekening. Vanaf 8 jaar komt daar een betaalrekening bij. Met het pakket leert uw kind ook bankieren via internet en de mobiele telefoon. Dit kan, maar hoeft niet. Ouders kunnen dit aanvragen wanneer het kind hier aan toe is. Uiteraard adviseren wij daar ook graag in. Door bijvoorbeeld via de App op de mobiele telefoon geld over te boeken van de betaal- naar de spaarrekening kan uw kind alvast oefenen met kleine bedragen.

.

67 %

van alle 5 – 7 jarigen krijgt zakgeld

“Het Nibud adviseert ouders kinderen vanaf 6 jaar zakgeld te geven, omdat kinderen dan op school beginnen met rekenen en dan beginnen ze munten en biljetten te (her)kennen en geldbedragen af te lezen.”

 

Elke verjaardag tips en een cadeautje

Met het pakket ontvangt uw kind elke verjaardag leerzame tips en spelletjes die passen bij de leeftijd. Bij deze tips zit tevens een leuk verjaardagscadeautje van de RegioBank. Bijvoorbeeld een portemonnee als uw kind 6 jaar wordt. U als ouder ontvangt ook elk jaar praktische suggesties om uw kind spelenderwijs om te leren gaan met geld.


 

 

 

Een afspraak maken is niet nodig

Het RegioBank team vertelt u graag meer over JongWijs. Een afspraak maken is niet nodig. Kinderen kunnen gewoon met hun ouders binnen lopen. Om het sparen te stimuleren en het inzicht van uw kind in geld te vergroten ontvangt uw kind een spaarpot die munten telt als welkomstcadeau.

RegioBank mobiel bankieren app
Bron: Nibud
Ik wil graag meer informatie over JongWijs