RegioBank Bedrijfshypotheek - Adema Assurantiën Zelfstandig adviseur van RegioBank
Adema Assurantiën en RegioBank Groningen (Hoogkerk) is een onafhankelijk adviseur. U kunt bij ons terecht voor verzekeringen, hypotheek, belastingaangifte, betaalrekening, spaarrekening, zilvervloot
Bedrijfshypotheek, zakelijke hypotheek, hypotheek onderneming
11517
post-template-default,single,single-post,postid-11517,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

RegioBank Bedrijfshypotheek

  |   Hypotheek, Nieuws

Heeft u een eigen bedrijf en wilt u een bedrijfspand kopen of laten bouwen? Of heeft u al een zakelijke hypotheek, maar wilt u deze oversluiten? Bij RegioBank kunt u nu ook terecht voor een bedrijfshypotheek.

 

Geschikt voor uw onderneming

De RegioBank Bedrijfshypotheek is voor ondernemers met een financieringsbehoefte tussen de € 50.000 en € 1 miljoen. De hypotheek is niet voor starters, maar voor ondernemers die minimaal twee jaar actief zijn. Als u een bedrijfspand op het oog heeft dan nu nog te groot is, dan mag u een gedeelte (tot 40%) verhuren. Bijvoorbeeld aan een andere ondernemer.

 

 


Oriëntatiegesprek

Als u benieuwd bent naar uw mogelijkheden kunt u een afspraak maken voor een oriëntatiegesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Het gesprek kan plaatsvinden bij u of bij ons op kantoor. Zowel overdag als ’s avonds is mogelijk. Net als u, is de RegioBank adviseur een lokale ondernemer. Dat praat wel zo makkelijk.

 

Ik wil een afspraak maken