RegioBank Groeirente: De komende 5 jaar geen negatieve spaarrente! - Adema Assurantiën en RegioBank Groningen (Hoogkerk)
Spaarrekening; negatieve rente, sparen; RegioBank; Groeirente; spaarrente
Adema verzekeringen, Adema assurantiën, RegioBank Groningen, RegioBank Hoogkerk, autoverzekering, oversluiten hypotheek, hypotheekadviseur, hypotheekadvies, MKB rekening, MKB verzekering, ZZP rekening, ZZP verzekering, Zilvervloot rekening, Belastingaangifte, belasting adviseur, Verzekering Verenigingen en Stichtingen, Verzekeringspakket, brommerverzekering, lijfrente, klaverblad Groningen
10990
post-template-default,single,single-post,postid-10990,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

RegioBank Groeirente: De komende 5 jaar geen negatieve spaarrente!

  |   Nieuws, Sparen

In Denemarken en Duitsland hanteren banken al een negatieve rente en moeten rekeninghouders rente betalen over hun spaargeld. In Nederland is het nog niet zo ver, maar de spaarrente is hier inmiddels nagenoeg nul en een negatieve rente wordt steeds waarschijnlijker. Met de RegioBank Groeirente-rekening voorkom je dat je moet gaan betalen voor je spaargeld. 

 

RegioBank Groeirente

Met de RegioBank Groeirente-rekening staat de rente voor de komende vijf jaar vast. Zoals de naam al zegt, elk jaar groeit de rente. Als je nu een Groeirente-rekening opent, begin je met een rente van 0,01%. Deze stijgt elk jaar tot 0,30% in het laatste jaar. Hiermee verzeker je jezelf van een gemiddelde rente voor de komende vijf jaar van 0,14%. Dat is meer dan wat je nu krijgt bij de meeste banken op een spaarrekening.

 

En als de rente weer stijgt?

Het mooie van de Groeirente-rekening is dat je geen geld misloopt als de rente weer stijgt. Indien de geldmarkt weer aantrekt, kun je hiervan profiteren door het spaarsaldo kosteloos op te nemen. Tussentijds een deel van je spaargeld opnemen kan ook. Voor het saldo dat op de rekening blijft staan geldt dat de rente gewoon doorgroeit.

 

Regiobank Groeirente


Extra spaargeld

Als je na bijvoorbeeld één jaar extra geld wilt inleggen, dan geldt voor dat bedrag een nieuwe looptijd van vijf jaar. Deze vijf jaar gaan in op moment van storting. Dus als je € 5.000 extra inlegt, dan begint deze € 5.000,- met de rente die hoort bij jaar één. De minimale inleg is € 500,-.  Aan de rekening zijn geen kosten verbonden.


Rekening openen

Bij ons op kantoor, aan de Reddingiusweg 10 te Groningen(Hoogkerk), kun je de rekening openen. Een afspraak maken is niet nodig. Voor meer informatie zijn wij te bereiken op 050-5565 908 of via email-adres info@ademaverzekeringen.nl

 

Ik wil meer informatie