Hypotheek - Adema Assurantiën Zelfstandig adviseur van RegioBank
Bent u opzoek naar een hypotheekadviseur in Groningen? U heeft bij ons de keus uit 30 verschillende hypotheekverstrekkers.
hypotheek advisuer, Hypotheekadviseur, hypotheek Groningen, rentevast, Groningen, RegioBank, hypotheek, NHG, Aegon, Hypotrust, Florius, ASR, Woonfonds, Lloyds, Syntrus Achmea, Tulp hypotheken, Startershypotheek, oversluiten, NHG, Hypotheekadvies Groningen, gratis gesprek, hypotheekrente, aflossen, taxatie
7342
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7342,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Voordelen van ons hypotheekadvies

Onafhankelijk

Exclusief RegioBank bemiddelaar

Hoge beoordeling

Gratis oriëntatiegesprek

Wat zeggen anderen over ons

"..We hebben de adviseur ervaren als een betrouwbare, deskundige, geduldige en zeer betrokken adviseur! Hij kan out of the box denken en zich goed verplaatsen in de persoonlijke situatie van de klant, waardoor dromen waargemaakt kunnen worden. Bij iedere uitdaging op ons financiële pad zette hij zich voor 100% in om een gepaste oplossing te vinden. Eventuele vragen tijdens het proces zijn altijd helder beantwoord."

Klik op het Advieskeuze logo voor meer reviews.

"De adviseur heeft heeft voor ons uitgezocht wat de financiële mogelijkheden zijn om een ander huis te kopen. Hij heeft op een heldere manier uitgelegd en zeer accuraat. Wij weten nu precies welke keuzes we kunnen maken zodat we bij de aankoop van een nieuw huis een weloverwogen keuze kunnen maken."

Klik op het Advieskeuze logo voor meer reviews.

"Persoonlijk contact en met de tijd meegaan is wat Adema Assurantiën echt onderscheidend maakt. Vragen konden we zelfs via WhatsApp stellen en we kregen meteen antwoord."

Klik op het Advieskeuze logo voor meer reviews.

"Tijdens het oriëntatie gesprek werd alle tijd genomen om een helder en duidelijk advies te geven. Er werd ook erg goed uitgelegd wat de verschillen waren tussen de hypotheken en hypotheekverstrekkers met hun voor en nadelen m.b.t. hun voorwaarden. Daarnaast heb ik ook een zeer goed advies gehad over welke verzekeringen nut hadden in mijn situatie. Kortom fantastisch!"

Klik op het Advieskeuze logo voor meer reviews.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Maak gebruik van het gratis oriëntatiegesprek!

Bel voor een afspraak met 050-5565908 of vul het contactformulier in. Het gesprek kan plaatsvinden bij ons op kantoor, bij u thuis of via videobellen. Zowel overdag als ’s avonds is mogelijk.

Gratis hypotheekgesprek Groningen

  Voor- en achternaam *

  E-mail *)

  Telefoonnummer *

  Bericht

  *Deze gegevens hebben wij nodig om contact met u op te nemen

  Over ons.

   

  Onafhankelijk hypotheekadviseur in Groningen

  Adema Assurantiën is een advieskantoor gevestigd in Groningen (Hoogkerk). Wij geven onafhankelijk hypotheekadvies en werken met meer dan 30 hypotheekverstrekkers samen. Bovendien zijn wij zelfstandig adviseur van RegioBank. Dit heeft als voordeel dat je ook kunt kiezen voor een RegioBank hypotheek. Deze kun je alleen afsluiten bij een RegioBank-kantoor. 

   

  Begeleiding van A tot Z

  Wij willen klanten graag zoveel mogelijk ontzorgen. Dit houdt in dat wij je zoveel mogelijk begeleiden bij de aankoop van een woning en naast de hypotheek ook kunnen zorgen voor

   

  Taxatie van de woning

  Woonverzekering

  Levensverzekering

  Gezamenlijke rekening

  Belastingaangifte

  Wel zo makkelijk, één aanspraakpunt voor al je financiële vragen.

  Onafhankelijk Hypotheekadvies Groningen

  Van oriëntatie tot bemiddeling

  1. Gratis oriëntatiegesprek

  Tijdens het gratis oriëntatiegesprek bespreken wij uw situatie en brengen uw mogelijkheden in kaart. Dit eerste gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos.

  2. Uitgebreid advies

  In ons hypotheekadvies nemen wij meer dan 30 verschillende hypotheekverstrekkers mee. Hierdoor weet u zeker dat u een hypotheek heeft die het beste bij u past.

  3. Professionele bemiddeling

  Wij vragen de offertes voor u aan en bemiddelen tussen u en de hypotheekverstrekker met als doel een hypotheek op maat tegen een voordelig tarief.

  hypotheekadviseur onafhankelijk

  Onafhankelijk hypotheekadvies.

   

  Onafhankelijk advies loont!

  De meeste banken bieden alleen hun eigen hypotheken aan. Iedereen begrijpt dat dát geen onafhankelijk advies is. Wij zijn een onafhankelijk hypotheekadviseur. Dat wil zeggen dat wij aan uw kant staan bij de keuze van een geschikte hypotheek. Wij adviseren op welke wijze uw hypotheek het beste vorm kan worden gegeven zodat deze aansluit op uw doelstellingen. Hiervoor speuren wij naar een aanbieder die de gewenste oplossing kan aanbieden tegen de beste voorwaarden en rentetarieven. Hierbij hebben wij de keus uit verschillende hypotheekverstrekkers: verzekeraars, banken en financiële instellingen. In totaal meer dan 30 verschillende aanbieders! Hierdoor heeft u altijd een hypotheek die is afgestemd op uw wensen, voor de laagste maandlasten.

  Bespaar duizenden euro’s

  Uit onderzoek van Moneyview blijkt dat consumenten duizenden euro’s kunnen besparen door te kiezen voor een onafhankelijk advies. Het voordeel stijgt naarmate het hypotheekbedrag hoger is en de rentevaste periode langer. Volgens het onderzoek bedraagt het voordeel bij een hypotheek van € 100.000,- en een rentevast periode van 10 jaar € 380,-. Dit voordeel loopt op tot maar liefst € 41.277,- bij een hypotheek van € 400.000,- waarbij de rente 20 jaar vast staat.

  Het Hypotheek Certificaat

   

   

   

  Vergroot je kansen op de huizenmarkt!

  Het is lastiger dan ooit om een koophuis te krijgen. Om meer kans te maken op de huizenmarkt hebben wij het Hypotheek Certificaat ontwikkeld. Hierop staat precies hoeveel jij kunt lenen. Bij het bieden op een woning kun je het certificaat overhandigen aan de verkopers. Het is voor de verkopers dan meteen duidelijk dat je al een afspraak hebt gehad met een hypotheekadviseur. Hierdoor hebben de verkopers meer zekerheid en onderscheid je je van andere mensen die een bod uitbrengen. Het Hypotheek Certificaat kan net het verschil  maken. 

  Exclusief bemiddelaar Regiobank Hypotheek.

  Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een RegioBank hypotheek. Als u al klant bent van RegioBank dan krijgt u korting op de hypotheekrente. De RegioBank hypotheek kunt u alleen afsluiten bij RegioBank kantoren.

  Voordelen RegioBank hypotheek

  Korting met een RegioBank betaalrekening


  Onbeperkt boetevrij aflossen!


  Meeneemregeling

  Bij verhuizing mag u de rente meenemen

  Rentemiddeling mogelijk

  Profiteren van een lage actuele rente, terwijl uw rentevaste periode nog niet voorbij is

  Mogelijk lagere rente tijdens rentevaste periode

  Bijvoorbeeld als de WOZ-waarde stijgt

  Top 3 rentes.

   

  (6 november 2023)

  Hypotheken met NHG

  Hypotheek Regiobank Groningen

  10 jaar vast

  4,32%

  Lloyds hypotheek Groningen

  15 jaar vast

  4,47%

  Attens Hypotheken Groningen

  20 jaar vast

  4,43%

  100% financiering zonder NHG

  Hypotheek Regiobank Groningen

  10 jaar vast

  4,66%

  Attens Hypotheken Groningen

  15 jaar vast

  4,84%

  ASR verzekeringen Groningen

  20 jaar vast

  4,85%

  RegioBank Groningen Taxatieservice

  Taxatieservice.

   

  Taxatierapport

  Voor het afsluiten van een hypotheek is een taxatierapport nodig. De bank wil graag van een onafhankelijk expert weten wat de waarde van de woning is. De maximale omvang van de hypotheek is 100% van de marktwaarde van de woning. Alleen als je gaat verduurzamen of verbouwen kun je meer lenen dan 100%.

  Taxatieservice

  Met onze taxatieservice regelen wij de taxatie voor jou. Wel zo makkelijk. Bovendien betaal je dan een scherper tarief dan de meeste taxateurs hanteren. Je voordeel kan oplopen tot een paar honderd euro.

   

  Bouwtechnische keuring

  Niet verplicht voor het afsluiten van een hypotheek, maar met name bij oudere huizen is een bouwtechnische keuring wel raadzaam. In het rapport staat een beschrijving van de onderhoudstoestand van de woning en eventueel te verwachten kosten voor reparatie. Deze keuring geeft je meer zekerheid en kun je tevens gebruiken in de onderhandeling met de verkopers van de woning. De bouwtechnische keuring kunnen wij ook voor je regelen. 

  Welke hypotheek past bij jou?

  huis-in-kar

  Wel of geen NHG?

  Tips hypotheek afsluiten

  10 tips van de adviseur

  Annuïteiten hypotheek, Hypotheekadviseur Regiobank Groningen

  Annuïteiten hypotheek