Veilig bankieren bij RegioBank - Adema Assurantiën Zelfstandig adviseur van RegioBank
Adema Assurantiën en RegioBank Groningen (Hoogkerk) is een onafhankelijk adviseur. U kunt bij ons terecht voor verzekeringen, hypotheek, belastingaangifte, betaalrekening, spaarrekening, zilvervloot
Adema verzekeringen, Adema assurantiën, RegioBank Groningen, RegioBank Hoogkerk, autoverzekering, oversluiten hypotheek, hypotheekadviseur, hypotheekadvies, MKB rekening, MKB verzekering, ZZP rekening, ZZP verzekering, Zilvervloot rekening, Belastingaangifte, belasting adviseur, Verzekering Verenigingen en Stichtingen, Verzekeringspakket, brommerverzekering, lijfrente, klaverblad Groningen
11412
post-template-default,single,single-post,postid-11412,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Veilig bankieren bij RegioBank

  |   Nieuws, Sparen

Met de komst van internetbankieren is het voor criminelen makkelijker geworden om mensen financieel op te lichten, bijvoorbeeld door spoofing of phishing. RegioBank biedt hiervoor twee oplossingen: een spaarrekening zonder internetbankieren of RegioBank Groeirente waarbij de rente vast staat. Met beide oplossingen bent u criminelen te slim af en staat uw geld veilig.

 

Steeds vaker worden Nederlanders slachtoffer van oplichting. Met de introductie van nieuwe betaalmethodes via internet hebben criminelen nieuwe manieren van fraude bedacht. Enkele voorbeelden zijn:

 

    • Spoofing: Criminelen bellen met het hetzelfde nummer als de bank.
    • Phishing: Criminelen sturen een valse email met daarin een link om op te klikken.
    • Via WhatsApp: Criminelen sturen een bericht en doen zich voor als één van uw vrienden.

 

Veilige oplossingen

RegioBank biedt uitkomst. Doordat wij niet puur een internetbank zijn, maar de mogelijkheid bieden om op kantoor bankzaken te regelen kunt u criminelen buiten spel zetten. De twee oplossingen van Regiobank voor veilig bankieren:

 

    • Een reguliere spaarrekening zonder internetbankieren
    • RegioBank Groei-rente

 

Een reguliere spaarrekening zonder internetbankieren

De enige manier om toegang te krijgen tot een reguliere spaarrekening zonder internetbankieren is bij ons op kantoor, waar de RegioBank medewerkers u kennen.  

 

RegioBank Groei-rente

RegioBank Groei-rente is een spaarrekening waarbij u de spaarrente voor de komende vijf jaar vast zet. U kunt er voor kiezen om de rekening zichtbaar te maken via internetbankieren. Geld opnemen kan ten alle tijde. Hiervoor betaalt u geen boete. Wat de rekening veilig maakt is dat een opname alleen mogelijk is door het zetten van een handtekening op kantoor. Als wij de persoon niet kennen, het legitimatiebewijs of handtekening niet overeen komt, is een opname niet mogelijk. Hierdoor staat uw geld veilig en bent u criminelen te slim af.  

 

 

 

Over RegioBank

In 2020 is RegioBank, voor het vierde jaar op rij, door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste bank van Nederland. RegioBank is onderdeel van de Volksbank. De Nederlandse overheid is eigenaar van De Volksbank. Regiobank valt onder het depositogarantiestelsel, hierdoor zijn in het geval van een faillissement banktegoeden tot € 100.000,- per persoon gegarandeerd.    

 

Rekening openen

Bij ons op kantoor aan de Reddingiusweg 10 te Groningen (Hoogkerk) kunt u de rekening openen. Een afspraak maken is niet nodig, u kunt gewoon binnen lopen. Voor meer informatie zijn wij te bereiken op 050 – 5565 908 of info@ademaverzekeringen.nl

 

Ik wil meer informatie