Attens hypotheken speciaal voor (oud-) medewerkers in de zorg - Adema Assurantiën Zelfstandig adviseur van RegioBank
Adema Assurantiën en RegioBank Groningen (Hoogkerk) is een onafhankelijk adviseur. U kunt bij ons terecht voor verzekeringen, hypotheek, belastingaangifte, betaalrekening, spaarrekening, zilvervloot
hypotheek, zorgsector, zorg, artsen, arts, doctor, verpleegster, medici, doctor, hypotheekadviseur Groningen, Helpman, Haren, meetekenen ouders, rentekorting, UMCG, PGGM, Pensioenfonds zorg en welzijn, martini ziekenhuis
8346
post-template-default,single,single-post,postid-8346,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Attens hypotheek PGGM Groningen artsen, medici, zorgsector

Attens hypotheken speciaal voor (oud-) medewerkers in de zorg

  |   Hypotheek, Nieuws

De nieuwe hypotheekverstrekker Attens brengt een hypotheek op de markt exclusief voor de ruim 2,5 miljoen deelnemers van Pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW). Deze focus wordt weerspiegeld in het acceptatiebeleid. Zo houdt Attens rekening met inkomensbestanddelen die kenmerkend zijn voor de zorg- en welzijnssector.

 

De aantrekkende huizenmarkt is niet onopgemerkt gebleven en steeds meer spelers betreden de hypotheekmarkt. De nieuwste aanbieder is Attens. Deze hypotheekverstrekker is een dochter van Syntrus Achmea Real Estate & Finance en heeft een hypotheekproduct exclusief voor de deelnemers van Pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW). Het nieuwe label is ontwikkeld met medewerking van PGGM&CO, de ledenorganisatie van pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM.

 

Drie hypotheekvormen

Attens Hypotheken biedt drie vormen aan: annuïteit, lineair en aflossingsvrij. Deze vormen zijn ook in combinatie mogelijk. U kunt kiezen uit 1 tot 30 jaar vast, maar Attens is met name concurrerend als het gaat om de langere rentevaste perioden.

Attens Hypotheek infographic

 

Onregelmatigheidstoeslag

De focus op de zorg- en welzijnsector wordt weerspiegeld in de acceptatiecriteria en voorwaarden. Zo houdt Attens er rekening mee dat een onregelmatigheidstoeslag in de zorgsector erg gebruikelijk is. Bij de beoordeling van het inkomen telt deze toeslag dan ook volledig mee. Dat is bij de meeste hypotheekverstrekkers niet het geval.

 

Meetekenen ouders

Een ander voordeel is dat de ouders bij een hypotheek van Attens mee mogen tekenen. Dit biedt starters op de woningmarkt, die net niet genoeg kunnen lenen, de mogelijkheid om toch het huis te kopen dat zij op het oog hebben. De ouders worden door het meetekenen hoofdelijk aansprakelijk voor de lening. De hulp vanuit de ouders mag maximaal 30% bedragen. Daarnaast moet het kind aannemelijk kunnen maken dat hij of zij binnen 5 jaar de lasten zelf kan dragen.

 

 

Attens hypotheek Groningen medewerkers in de zorg PGGM    Voordelen Attens Hypotheek Regiobank Groningen

 

 

Rentekorting van 0,4%

Attens hecht aan duurzaamheid en geeft daarom een rentekorting als u de woning energiezuinig maakt. Bij een verbetering van het energielabel van uw woning, krijgt u als beloning een korting van 0,4% op een leningdeel van maximaal  25.000,-. hieronder een overzicht van de voordelen van een Attens hypotheek:

 

Voor meer informatie over een hypotheek van Attens of één van de andere hypotheekverstrekkers, kunt u contact opnemen met ons kantoor. Wij zijn ook ‘s avonds beschikbaar voor een afspraak.

Ik wil graag een gratis oriëntatiegesprek