Eigen Huis Sparen geeft 1,55% - Adema Assurantiën Zelfstandig adviseur van RegioBank
Eigen huis sparen Regiobank Groningen, hypotheek, huis, aflossen, kopen woning
Eigen huis sparen Regiobank Groningen, hypotheek, huis, aflossen, kopen woning
7656
post-template-default,single,single-post,postid-7656,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Eigen huis sparen RegioBank Groningen

Eigen Huis Sparen geeft 1,55%

  |   Hypotheek, Nieuws, Sparen

Wilt u in de toekomst een eigen huis kopen, uw kind helpen met het kopen van een woning of extra aflossen op uw hypotheek? Met Eigen Huis Sparen ontvangt u een aantrekkelijk rente van 1,55%*

 

Sparen voor uw eigen huis

Met Eigen Huis Sparen kunt u sparen voor de aankoop van een woning. Maar dat hoeft niet. U mag dit spaartegoed ook gebruiken voor bijvoorbeeld de aflossing van uw hypothecaire geldlening, de aankoop van een bouwkavel of het huren van een huis.

 

Sparen voor het eerste huis van uw kind

Tot voor kort was het kopen van een eigen woning voor veel starters mogelijk. Een hypotheek afsluiten was eenvoudiger en de huizenprijzen bleven stijgen. Maar tijden zijn veranderd en een eigen huis is geen vanzelfsprekendheid meer. Starters hebben het moeilijk. Voor een hypotheek moeten ze voldoen aan strenge eisen en meteen beginnen met aflossen. Gelukkig kunt u uw kind of kleinkind een handje helpen via Eigen Huis Sparen van RegioBank.

 

Hoe werkt het

Eigen Huis Sparen is eenvoudig en voordelig. Er is geen minimale of maximale inleg. U stort een bedrag naar keuze en spaart daarna verder. U doet bijvoorbeeld een eenmalige schenking of maakt elke maand automatisch een spaarbedrag over. Daarnaast krijgt u een aantrekkelijke rente en neemt u geld op wanneer u dat wilt. U betaalt dan 0,5% opnamekosten, maar die krijgt u van ons terug als u het geld gebruikt voor een van de bestedingsdoelen, zoals de aankoop van een huis door uw kind.

 

* Variabele rente op jaarbasis. Rentewijzigingen voorbehouden.

 

Ja, ik wil graag een afspraak maken