Hogere hypotheek dankzij de Starterslening - Adema Assurantiën Zelfstandig adviseur van RegioBank
Met de starterslening kun je meer lenen voor je eerste woning. Een hogere hypotheek met de startershypotheek. hypotheekadviseur Groningen
starterslening, startershypotheek, Groningen, hypotheekadviseur Groningen, hypotheek Groningen
8266
post-template-default,single,single-post,postid-8266,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Startershypotheek

Hogere hypotheek dankzij de Starterslening

  |   Hypotheek, Nieuws

Wilt u voor het eerste een huis kopen, maar is je maximale hypotheek niet toereikend? Dan biedt de Starterslening mogelijk uitkomst. Bovendien betaal je met een starterslening de eerste drie jaar geen aflossing en geen rente!

 .

De Starterslening in het kort

Zoals de naam al doet vermoeden, is de starterslening voor mensen die hun eerste woning kopen. De starterslening is een aanvulling op uw hypotheek. Indien het bedrag dat je maximaal kunt lenen lager is dan de verweringskosten (koopsom plus kosten) van de woning, overbrugt de starterslening het verschil.

Alternatief starterslening

Gunstige voorwaarden

Naast dat de starterslening mensen in staat stelt de financiering voor hun huis rond te krijgen, zijn de voorwaarden ook uitermate gunstig. De eerste drie jaar betaal je geen rente en geen aflossing! (Je betaalt uiteraard wel maandlasten voor uw eerste hypotheek.) De starterslening is dus uitermate geschikt voor mensen die aan het begin van hun carrière staan en de eerste jaren nog niet veel verdienen. De eerste drie jaar aflossing en rente krijgt je cadeau. Dit hoef je ook niet in een later stadium terug te betalen. Hierdoor heb je de tijd om eerst carrière te maken.

Mocht na drie jaar je inkomen nog niet toereikend zijn voor de volledige lening, dan wordt de hoogte van de rente en aflossing afgestemd op wat financieel haalbaar is.

 wachten zonder starterslening, Startershypotheek Groningen

Starterslening verschilt per gemeente

De starterslening wordt uitgevoerd door de gemeente. Door de drempel voor starters op de woningmarkt te verlagen, wil de gemeente het woningbezit stimuleren. Steeds minder gemeenten nemen deel aan de starterslening.

Wil je weten of jij in aanmerking komt voor een Starterslening? Wij vertellen graag wat je mogelijkheden zijn in een gratis oriëntatiegesprek.

Ja, ik wil graag een afspraak maken