Hypotheek zonder vast contract - Adema Assurantiën Zelfstandig adviseur van RegioBank
Adema Assurantiën en RegioBank Groningen (Hoogkerk) is een onafhankelijk adviseur. U kunt bij ons terecht voor verzekeringen, hypotheek, belastingaangifte, betaalrekening, spaarrekening, zilvervloot
Flexwerker; arbeidsmarktscan; perspectiefverklaring
11604
post-template-default,single,single-post,postid-11604,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Hypotheek zonder vast contract

  |   Hypotheek, Nieuws

Heb je geen vaste aanstelling, maar een nulurencontract? Of een tijdelijk contract zonder intentieverklaring? Dan kun je met de Arbeidsmarktscan of de Perspectiefverklaring alsnog in aanmerking komen voor een hypotheek. 

 

De Arbeidsmarktscan

De Arbeidsmarktscan is een tool die jouw kansen op de arbeidsmarkt berekent voor de komende 5 jaar. Die kans wordt uitgedrukt in een cijfer/ score tussen 0 en 99. Hoe meer punten, hoe groter de kans dat je snel een andere baan kunt vinden met ongeveer hetzelfde salaris.

 

De Arbeidsmarktscan is ontwikkeld voor flexwerkers in loondienst. Flexwerker is een verzamelnaam en hieronder vallen onder andere werknemers die op oproepbasis werken of een tijdelijke aanstelling hebben.

 

Als de Arbeidsmarktscan een score geeft van meer dan 70 punten, dan zijn er voor jouw profiel meer vacatures dan werkzoekenden. Je kunt de Arbeidsmarktscan in dat geval gebruiken voor het aanvragen van een hypotheek. 

 

Perspectiefverklaring

Als je langer dan één jaar voor een uitzendbureau werkt dan kun je een Perspectiefverklaring aanvragen. Voor de verklaring wordt een objectieve analyse gemaakt van jouw kansen op de arbeidsmarkt. Aan de hand van de analyse, in combinatie met je ervaring en opleiding, geeft het uitzendbureau een oordeel over jouw toekomstige inzetbaarheid op de arbeidsmarkt.

 

Je actuele inkomen wordt gehanteerd als uitgangspunt. De Perspectiefverklaring kun je aanvragen bij je uitzendbureau. 

 

 

 

Oriëntatiegesprek

Als je meer informatie wilt over de mogelijkheden van een hypotheek zonder vast contract, kun je een afspraak maken voor een oriëntatiegesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Het gesprek kan plaatsvinden bij jou thuis of bij ons op kantoor. Zowel overdag als ’s avonds is mogelijk. 

 

Ik wil een afspraak maken