Nieuw: Woonfonds Woningverhuur Hypotheek! - Adema Assurantiën Zelfstandig adviseur van RegioBank
Adema Assurantiën en RegioBank Groningen (Hoogkerk) is een onafhankelijk adviseur. U kunt bij ons terecht voor verzekeringen, hypotheek, belastingaangifte, betaalrekening, spaarrekening, zilvervloot
Hypotheek, vastgoed, beleggen, verhuur, verhuurhypotheek, Woonfonds, NIBC, hypotheekadviseur, woningverhuur, beleggingspand, investeringshypotheek
9561
post-template-default,single,single-post,postid-9561,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
verhuur hypotheek investeringshypotheek

Nieuw: Woonfonds Woningverhuur Hypotheek!

  |   Hypotheek, Nieuws

Wilt u een woning kopen om te verhuren? Dan hebben wij goed nieuws. Adema Assurantiën is een van de geselecteerde adviseurs die de Woonfonds Woningverhuur Hypotheek mag aanbieden!

 

Reguliere hypotheek niet mogelijk bij verhuur

 

Mede door de lage rente heeft beleggen in vastgoed een vlucht genomen en is het al enkele jaren een populair alternatief voor sparen. Waar particulieren die willen beleggen in vastgoed vaak tegenaan lopen is dat met een reguliere hypotheek woningverhuur niet is toegestaan. Dit is opgenomen in de hypotheekakte, vaak op straffe van gedwongen verkoop en het opeisen van de huuropbrengst. Hierdoor was het tot voor kort alleen mogelijk om met eigen geld een woning te kopen voor verhuur. Met de nieuwe Woonfonds hypotheek is het nu mogelijk om woningen voor verhuur tot 70% van de waarde te financieren door middel van een hypotheek.

 

Rendement beleggen in vastgoed

 

Bij de Woningverhuur Hypotheek betaal je een opslag op de hypotheekrente. Daarbij heb je bij een woning voor verhuur geen recht op hypotheekrenteaftrek. De maandlast is dus hoger dan bij een reguliere hypotheek. Daar staat tegenover dat je bij beleggen in vastgoed twee potentiële bronnen van rendement hebt:

 

  • Direct rendement: Verhuuropbrengsten

 

  • Indirect rendement: Waardestijging van de woning

 

Hierdoor kun je ondanks de hogere maandlast een mooi rendement behalen. Net als bij andere beleggingen bieden rendementen uit het verleden geen garantie voor de toekomst. 

Woonfonds Woningverhuur Hypotheek kenmerken

 

Kom je in aanmerking?

Wil je weten of jij in aanmerking komt voor een Woningverhuur hypotheek? Wij vertellen je graag meer in een oriëntatiegesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Voor het maken van een afspraak kun je bellen met 050-5565908 of het contactformulier invullen via onderstaande link.

Ik wil graag een gratis hypotheekgesprek