Nieuwe hypotheekverstrekker Tellius - Adema Assurantiën Zelfstandig adviseur van RegioBank
Adema Assurantiën en RegioBank Groningen (Hoogkerk) is een onafhankelijk adviseur. U kunt bij ons terecht voor verzekeringen, hypotheek, belastingaangifte, betaalrekening, spaarrekening, zilvervloot
Hypotheek Groningen, hypotheekadviseur, Tellius, NHG, bouwdepot, overbruggingskrediet, overbruggingslening, hypotheek, regiobank,
8283
post-template-default,single,single-post,postid-8283,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
hypotheekaanbieders hypotheekadviseur Groningen

Nieuwe hypotheekverstrekker Tellius

  |   Hypotheek, Nieuws

Vanaf vandaag bieden wij ook de hypotheken aan van Tellius. U heeft bij ons nu de keus uit 11 verschillende hypotheekverstrekkers. Tellius is een initiatief van Syntrus Achmea. Deze partij is ruim 50 jaar actief op de Nederlandse hypothekenmarkt.

 

Toekomstvast hypotheek

Het hypotheekproduct van Tellius heeft de naam Toekomstvast. Tellius richt zich op mensen die opzoek zijn naar een hypotheek met een lange rentevaste periode van 15 jaar of langer.

 

“Wij vinden het belangrijk dat onze hypotheken simpel en duidelijk zijn, zodat je weet waar je aan toe bent. Niet meer en niet minder.”

 

Tellius biedt dan ook geen hypotheken aan met een korte rentevaste periode. Bij een renteherziening of verhoging van je hypotheek bedraagt de rentevastperiode steeds tenminste 5 jaar. De hypotheken zijn daardoor minder geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een hypotheek met een korte rentevaste periode.

 

NHG, bouwdepot en overbruggingshypotheek

Een hypotheek van Tellius kan worden afgesloten met de Nationale Hypotheek Garantie. Andere mogelijkheden zijn een bouwdepot of overbruggingshypotheek. Een overbruggingshypotheek biedt uitkomst als je een woning op het oog hebt, maar je huidige woning staat nog te koop. Deze tijdelijke lening overbrugt de periode tussen de verkoop van je oude woning en jouw intreding in je nieuwe woning.

 

Voor meer informatie over een hypotheek van Tellius of één van de andere hypotheekverstrekkers, kunt u contact opnemen met ons kantoor. Wij zijn ook ’s avonds beschikbaar voor een afspraak.

 

Ja, ik wil graag een afspraak maken