Profiteer van historisch lage hypotheekrente! 10 jaar rentevast al vanaf 2,25%! - Adema Assurantiën Zelfstandig adviseur van RegioBank
RegioBank Groningen Profiteer van historisch lage hypotheekrente! 10 jaar rentevast al vanaf 2,3%!
RegioBank Groningen, lage hypotheekrente, 10 jaar, rentevast, onafhankelijk, hypotheekadvies, hypotheekadviseur
7932
post-template-default,single,single-post,postid-7932,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
hypotheekverstrekkers, onafhankelijk hypotheekadvies RegioBank Groningen

Profiteer van historisch lage hypotheekrente! 10 jaar rentevast al vanaf 2,25%!

  |   Hypotheek, Nieuws

 

Historisch lage hypotheekrente

Op dit moment is de hypotheekrente historisch laag. Voor rentes met een vaste periode van 5 jaar en 10 jaar is de rente zelfs nog nooit zo laag geweest. Dit is niet alleen goed nieuws voor starters op de woningmarkt. Ook bestaande woningbezitters kunnen hier hun voordeel mee doen. Door het oversluiten van een bestaande hypotheek kan er veelal fors worden bespaard op de woonlasten.

 

Onafhankelijk

De meeste banken bieden alleen hun eigen hypotheken aan. Iedereen begrijpt dat dát geen onafhankelijk advies is. Wij zijn een onafhankelijk adviseur. Dat wil zeggen dat wij aan uw kant staan bij de keuze van een geschikte hypotheek. Wij adviseren op welke wijze uw hypotheek het beste vorm kan worden gegeven zodat deze aansluit op uw doelstellingen. Hiervoor speuren wij naar een aanbieder die de gewenste oplossing kan aanbieden tegen de beste voorwaarden en rentetarieven. Hierbij hebben wij de keus uit verschillende hypotheekverstrekkers: verzekeraars, banken en financiële instellingen. Wij operen volledig zelfstandig en zijn aan geen enkele aanbieder gebonden. Hierdoor heeft u altijd een hypotheek die is afgestemd op uw wensen, voor de laagste maandlasten.

 

Wij bieden hypotheken aan van de volgende verstrekkers:

 

  • Aegon
  • ASR
  • Delta Lloyd
  • Florius
  • Hypotrust
  • Lloyds Bank
  • Nationale Nederlanden
  • RegioBank
  • Syntrus Achmea
  • Woonfonds

 

Onze dienstverlening

Een hypotheek is een complex product waar veel bij komt kijken. Welke hypotheek het meest geschikt is voor u, hangt af van verschillende factoren, zoals uw gezinssituatie en uw eigen vermogen. Aan de hand van uw huidige situatie en toekomstplannen maken wij een gedetailleerde analyse. Dit resulteert in een hypotheekadvies op maat. Maar daar blijft het niet bij: wij regelen ook de hypotheek zelf. Plus alles wat daarbij komt kijken. Van offerte tot het controleren van de hypotheekakte van de notaris.

 

 

RegioBank winnaar Hypotheken Award 2015Hypotheek_award_2105, onafhankelijk hypotheekadviseur RegioBank Groningen

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een RegioBank hypotheek. In de categorie ‘beste beheer’ is RegioBank voor het tweede jaar op rij de winnaar van de Hypotheek Award. Onderzoeksbureau Gfk vroeg aan consumenten met een bestaande hypotheek naar hun ervaring met de hypotheekverstrekker. RegioBank wordt het hoogst gewaardeerd.

 

 

Voordelen RegioBank hypotheek

Naast winnaar van de hypotheek Award 2015, heeft een hypotheek van de Regiobank een aantal belangrijke voordelen:

voordelen regiobank hypotheek, hypotheekadviseur Groningen Hoogkerk

 

Actuele hypotheekrente tarieven

rente hypotheek Regiobank Groningen

 

Klik hier voor de hypotheekrentes met NHG van 16 juli 2015 van de andere hypotheekverstrekkers waarmee wij samenwerken.

 

Vrijblijvend oriëntatiegesprek 

Tijdens een oriëntatiegesprek kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden. Dit eerste gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Ja, ik wil graag een afspraak maken