Nieuwe hypotheek voor starters: aflossen in 40 jaar! - Adema Assurantiën Zelfstandig adviseur van RegioBank
Adema Assurantiën en RegioBank Groningen (Hoogkerk) is een onafhankelijk adviseur. U kunt bij ons terecht voor verzekeringen, hypotheek, belastingaangifte, betaalrekening, spaarrekening, zilvervloot
Starters hypotheek, ASR, hypotheekadvies, hypotheekadviseur, Groningen, NHG, hypotheekadvies
9605
post-template-default,single,single-post,postid-9605,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Hypotheekadvies Groningen startershypotheek

Nieuwe hypotheek voor starters: aflossen in 40 jaar!

  |   Hypotheek, Nieuws

A.S.R. heeft een nieuwe hypotheek gelanceerd met een aflostermijn van 40 jaar in plaats van de gebruikelijke 30. De hypotheek is speciaal ontwikkeld voor starters op de woningmarkt.

 

A.S.R. speelt met de WelThuis Startershypotheek in op de opschuivende pensioenleeftijd. Mensen blijven langer werken en hebben hierdoor ook langer de tijd om de hypotheek af te lossen. Het grote voordeel van aflossen in 40 jaar is dat de maandlasten lager zijn dan bij een standaard hypotheek met een looptijd van 30 jaar. Bij een gemiddelde starterswoning van € 230.000,- valt de hypotheeklast circa € 135,- per maand lager uit.

 

 

 

 

Maximale hypotheek

Ondanks de lagere maandlasten kun je met deze hypotheek niet een duurder huis kopen. De maximale hypotheek is gelijk aan een hypotheek met een looptijd van 30 jaar.

 

Boetevrij aflossen

De keerzijde van aflossen in 40 jaar is dat je in totaal meer rente betaalt. Bovendien is de laatste tien jaar de rente niet aftrekbaar. Er is echter een mogelijkheid om de looptijd van de hypotheek in te korten. Jaarlijks mag er 15% boetevrij worden afgelost. Door hiervan gebruik te maken, bijvoorbeeld na een inkomensstijging, kun je de looptijd terugbrengen. Hierdoor heb je een hypotheek met meer flexibiliteit die uiteindelijk niet veel duurder uit valt.

 

De A.S.R. Welthuis Startershypotheek kan zowel met als zonder NHG worden afgesloten.

 

Wij vertellen je graag meer over de Startershypotheek in een oriëntatiegesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Voor het maken van een afspraak kun je bellen met 050-5565908 of het contactformulier invullen via onderstaande link.

Ik wil graag een gratis hypotheekgesprek