Hypotheekrente nog lager: 10 jaar vast met NHG 2,15% - Adema Assurantiën Zelfstandig adviseur van RegioBank
Adema Assurantiën en RegioBank Groningen (Hoogkerk) is een onafhankelijk adviseur. U kunt bij ons terecht voor verzekeringen, hypotheek, belastingaangifte, betaalrekening, spaarrekening, zilvervloot
Hypotheek, hypotheek adviseur, Groningen, Aduard, Amsterdam, Lloyds Bank, Hypotrust, Regiobank, hypotheekrente, NHG, Attens, Tellius, Woonfonds, Delta Lloyd
8431
post-template-default,single,single-post,postid-8431,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
hypotheek Amsterdam, onafhankelijk hypotheekadviseur regiobank

Hypotheekrente nog lager: 10 jaar vast met NHG 2,15%

  |   Hypotheek, Nieuws

De hypotheekrente heeft de bodem nog niet bereikt. Verschillende hypotheekverstrekkers hebben de afgelopen weken hun rentetarieven opnieuw verlaagd. De rente voor een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en 10 jaar vast is nu slechts 2,15%.

 

De huizenmarkt blijft aantrekken. In alle provincies en bij alle woningtypen steeg het aantal verkopen in de maand september. Het aantrekken van de huizenmarkt is niet onopgemerkt gebleven. Niet alleen banken, maar ook pensioenfondsen en verzekeraars willen een graantje meepikken en betreden de hypotheekmarkt. De meest recente aanwinst is Attens. Deze partij verstrekt hypotheken exclusief aan medewerkers in de zorg. De toegenomen concurrentie zorgt voor lagere rentetarieven. Daarnaast houdt het ruime monetaire beleid van de ECB de rente op een laag niveau.

 

Rente langer vast

De renteverlagingen beperken zich niet tot de korte looptijden. Zo is de rente voor een NHG hypotheek waarbij de rente 20 jaar vast staat slechts 2,70%. Ter vergelijking, in 2013 bedroeg de rente voor 20 jaar vast met NHG nog zo’n 5% tot 6%. Hieronder vindt u een overzicht van de actuele hypotheekrente van RegioBank en de andere hypotheekverstrekkers waarmee wij samenwerken.

Hypotheekrente Regiobank Groningen november 2015

 

Klik hier voor een overzicht van de hypotheekrentes van de andere hypotheekverstrekkers waarmee wij samenwerken

 

Vrijblijvend gesprek

Wilt u ook profiteren van de lage hypotheekrente? In een oriëntatiegesprek kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden. Dit eerste gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos.

 

Onze dienstverlening

Een hypotheek is een complex product waar veel bij komt kijken. Welke hypotheek het meest geschikt is voor u, hangt af van verschillende factoren, zoals uw gezinssituatie en uw eigen vermogen. Aan de hand van uw huidige situatie en toekomstplannen maken wij een gedetailleerde analyse. Dit resulteert in een hypotheekadvies op maat. Maar daar blijft het niet bij: wij regelen ook de hypotheek zelf. Plus alles wat daarbij komt kijken. Van offerte tot het controleren van de hypotheekakte van de notaris.

 

Wij bieden hypotheken aan van de volgende verstrekkers:

 • Aegon
 • ASR
 • Attens hypotheken
 • Delta Lloyd
 • Florius
 • Hypotrust
 • Lloyds Bank
 • Nationale Nederlanden
 • RegioBank
 • Syntrus Achmea
 • Tellius 
 • Woonfonds

 

Beoordeling advieskeuzeHypotheek Groningen

Onze klanten geven onze dienstverlening een 9 op Advieskeuze.nl.

Met deze beoordeling voor ons hypotheekadvies zijn wij natuurlijk erg blij.

 

 

 

 

 

 

Ja, ik wil graag een afspraak maken